Leffateatteri

Muistiliiton Muistihoitajaseminaarissa Lahdessa 5-6.10.11 (212 asiantuntijaa).

Olimme Eevan kanssa yhdessä esiintymässä

Aiheenamme oli:

Muistisairaat – sankareita tahtomattaan: Eevan ja Petterin elämänlaatumallin arvoista ja hyödyistä

(6.10. klo 11.00-11.50).

Seppo Soittila huolehti esityksemme yhteydessä, musiikista, yhteislaulusta ja muistamattomuudella herkuttelevasta huumorista.

Muistiliiton vuosittain toteuttama ja erinomaisen hyvin järjestämä Muistihoitajaseminaari sisälsi kaksi tiivistä päivää erinomaisia, käytännönläheisiä ja ajankohtaisia  asiantuntijaesityksiä.

Päijät-Hämeen Muistiyhdistys osallistui myös seminaarin valmisteluihin eri tavoin. Yhdistyksen LaaVa-projekti (Laatua varhain sairastuneille –tukiprojekti)  järjesti erinomaisen ja huikean hauskan Vieläkö virtaa –show’n. Muistisairauksien yhteydessä muisti on niukin ja kaiken aikaa hupeneva resurssi. Show'lla oli tärkeä vastaus siihen, mikä on tärkeintä muistaa ja se on HUUMORI (kuva osiossa 13. Huumoria). Olemme Eevan kanssa täsmälleen samaa mieltä. 

Laitoin ennen esitystämme videokameran auditorion takaosaan siinä toivossa, että edes jotain taltioituisi. Kuten sanotaan, niin nyt pääsette "kärpäsinä katosta" katsomaan ja kuulemaan musiikki-, yhteislaulu- ja huumoriosuuden. Tunnelma oli huikea ja toivon mukaan osa siitä välittynee myös videon kautta. 

Lämpimät kiitokset kaikille mukana olleille henkeä salpaavan ja meitä kaikkia voimaannuttavan tunnelman luomisesta!